32. TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞ VE FESTİVALİ

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF)’ndan alman yazıda, TADF’nin 32.sini düzenleyeceği ‘Türk Günü Yürüyüş ve Festivali’nin Türkiye dışında dünyada yapılan en büyük Türk kültür etkinliği olduğu ve anılan faaliyete yaklaşık 40.000 vatandaşımızın katıldığı belirtilerek, etkinliğin ülkemizin birçok Amerikalıya ve yabancı turiste tanıtımında büyük rol oynadığı ifade edilmektedir.

Bu sene yapılacak 32. Türk Günü Yürüyüşüne Türkiye Hükümeti temsilcileri, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ile çok sayıda Bakan ve üst düzey bürokratın katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

32. Türk Günü Yürüyüş ve Festivali program takvimine ve bahse konu etkinlik ile ilgili sponsorluk paketlerine Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.