İslam Ülkeleri Gıda Ticareti Forumu

TOBB tarafından bize iletilen yazıya istinaden, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) ve Cidde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 5-6 Kasım 2014 tarihlerinde, İslam Ülkeleri Gıda Ticareti Forumu’nun Cidde, Suudi Arabistan’da düzenleneceği bildirilmektedir. İslam ülkeleri arasında gıda ve besin maddelerinin ticaretini artırmayı hedeflediği belirtilerek, forumun pirinç, arpa, çay, kahve, meyve-sebze, şifalı otlar, kırmızı ve beyaz et ve balık ürünlerini kapsayacağı ifade edilmektedir. Bu kapsamda, söz konusu etkinliğe katılmak isteyenlerin, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt Dışı Etkinlikler" başlığı altında yer alan katılım formunu doldurarak 14 Temmuz 2014 mesai bitimine kadar ICCIA (melbanna2000.gmail.com) adresine iletmeleri gerekmektedir. Başvurular alındıktan sonra, ICCIA başvuru yapan nitelikli firmaları katılım formunda belirtilen kriterler kapsamında seçerek, katılım için gerekli hazırlıkları gerçekleştirecektir.

Konuyu bilgilerinize sunarız.