Türk-İran İş Forumu

Söz konusu ziyaret tarihlerinin, iki ülke yetkilileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde, 26-29 Nisan 2013 olarak yeniden düzenlendiği belirtilmektedir. Bu çerçevede, ziyaret kapsamında, DEİK/Türk-İran İş Konseyi ve İran Ticaret, Sanayiler, Madenler ve Tarım Odası işbirliğinde, 27 Nisan 2013 tarihinde Tahran'da ve 28 Nisan 2013 tarihinde Şiraz'da Türk-İran İş Forumları düzenleneceği ifade edilmektedir.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak, avans ödeme bedelinin ödendiğini gösteren, katılımcının isminin de yer aldığı ödeme dekontu ile birlikte en geç 15 Nisan 2013 Pazartesi günü mesai bitimine kadar DEİK'e (E-mail: adiblan@deik.org.tr; Faks: 0212 270 35 92) iletmeleri gerekmektedir.