Afrika Kıtasının Sunduğu Ticaret İmkânları ve Kamerun Semineri

TOBB’dan alınan yazıda, İstanbul Ticaret Odası tarafından 1999 yılından itibaren gerçekleştirilen Türk Ürünleri Fuarları zincirine 2014 yılında Kamerun-Türk Ürünleri Fuarı ile devam edileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, sözkonusu Fuar’ın İstanbul Ticaret Odası tarafından 24-27 Eylül 2014 tarihleri arasında Kamerun’un başkenti Yaounde’de gerçekleştirileceği belirtilerek, Kamerun-Türk Ürünleri Fuarı’nın detaylı bir şekilde tanıtılması ve Afrika kıtasının Kamerun ile birlikte sunduğu potansiyel ticaret imkânları hakkında reel sektöre detaylı bilgi sağlanmasını teminen T.C. Yaounde Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Gökhan Üsküdar tarafından 25 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 13.00’da İstanbul Ticaret Odası 5. Kat Meclis Salonu’nda “Afrika Kıtasının Sunduğu Ticaret İmkanları ve Kamerun” adı altında bir bilgilendirme seminerinin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Sözkonusu Fuara ilişkin bilgilerin aktarılacağı seminere katılımlar için gerekli katılım formu TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkânları/Yurtiçi Etkinlikler” başlığı altında yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.