Türkiye ? Tataristan Akdeniz Ekonomi ve Ticaret Forumu, 30 Mayıs 2014, Mersin

Rusya Federasyonu (RF) Tataristan Cumhurbaşkanı Ekselansları Rustam Minnihanov’un ülkemizi ziyareti vesilesi ile, DEİK / Türk-Rus İş Konseyi organizasyonu, Mersin Ticart ve Sanayi Odası (MTSO) evsahipliğinde ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) destekleriyle 30 Mayıs 2014, Cuma günü saat 08:30 – 14:30 arasında Mersin HiltonSA otelinde  “Türkiye – Tataristan Akdeniz Ekonomi ve Ticaret Forumu”nun düzenlenmesi öngörülmektedir.

Söz konusu etkinlik çerçevesinde konuk Cumhurbaşkanı’nın yanı sıra, Tataristan Başbakan Yardımcısı, Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Ravil Zaripov, T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi ve Mersin Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun katılımcılara hitap etmeleri beklenmektedir.

Programı katılım teyidi veren firma temsilcilerine bilahare iletilecek olan Forum çerçevesinde resmi hitapların yanı sıra, başta lojistik, sağlık, tarım, gıda, eğitim, otomotiv, yüksek teknolojiler, kimyasallar, petrokimya, tekstil ve hafif sanayi olmak üzere değişik sektörlerden Tatar işadamları ve resmi yetkililerin katılacağı İkili İş Görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlamaktadır.

Bahsi geçen “Akdeniz Ekonomi ve Ticaret Forumu”na katılmayı arzu eden üyelerimizin ilişikte yer alan katılım teyit formunu doldurarak en geç 27 Mayıs 2014, Salı günü mesai saati bitimine kadar DEİK’e (Nurengiz Eşki, tel: +90 212 339 50 80, 339 50 54, fax: +90 212 270 37 84, e-mail: avrasya@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla...