İSLAM TİCARET, SANAYİ VE TARIM ODASI'NIN ÖZEL SEKTÖRÜNÜN GELİŞİMİ İÇİN İSLAM KALKINMA BANKASI GİRİŞİMİ

İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA)'dan gelen yazıda, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA)'nın, İslam Kalkınma Bankası Grubu (IsDB) ile İslam İşbirIiği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkelerin özel sektörüne yönelik sunabilleceği işbirliği ve hizmet imkanlarına ilişkin girişimlerde bulunduğu belirtilmektedir.

The islamic Corporation for the Development of the Private Sector (ICD), İslam Kalkınma Bankası Grubu (IsDB) bünyesinde 1999 yılından beri faaliyet göstermektedir.

ICD'nin faaliyet alanları, İslami finans kanallarının geliştirilmesi, yüksek katma değerli sektörlere yatırım, özel sektör iş yapma ortamının iyileştirilmesine katkı ve kaynakların harekete geçirilmesi gibi ana konular üzerinde geliştirilmiştir. ICD hakkında ayrıntılı bilgi aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.

ICD HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.