2. EİT KAMU VE ÖZEL SEKTÖR ENERJİ VE PETROKİMYA KONSORSİYUM ETKİNLİОİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen yazıda, İran Ticaret Sanayiler Madenler ve Tarım Odası tarafından, daha önce 2-3 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleşeceği bildirilen Tahran'da düzenlenecek 2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji ve Petrokimya Konsorsiyumu etkinliğinin, 3- 4 Mart 2019 tarihlerine ertelendiği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğe İran'da petrol ve enerji konularının önde gelen bürokratları ve yetkilileri, bölge Odaların temsilcileri, bölge ülkelerin Büyükelçileri, İslam Kalkınma Bankası ve Asya Kalkınma Bankası yetkilileri ile Iran şirketlerinin üst düzey temsilcilerinin katılımlarının beklendiği ifade edilmektedir.

Etkinliğin taslak gündemi ve etkinlikle ilgili önemli bilgiler veren kavram kağıdı TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyurulan-İran bölümünde ve aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ve katılım bildirmek için EİT TSO Genel Sekreterliği ve EİT TSO İran Ulusal Komitesi ile irtibata geçilebilir.

EİT TSO Genel Sekreterliği: E-posta: ecocci@tobb.org.tr ; tel: 0212 924 3973

EİT TSO Iran Ulusal Komitesi: Mehdi Bey veya Elaheh Hanım; E-posta: ecochamber@gmail.com ; tel: 98 21 85732533 ; 98 912 8306123 ; 98 9123644459

Üyelerimize duyurulur.