Irak Ülke Günü ve Yurt Dışı Pazar Araştırması Desteği Bilgilendirme Toplantısı

Sayın Üyemiz;

Derin ticari ve ekonomik ilişkilerimizin olduğu, Türkiye'nin, en büyük tedarikçi ülke konumunda bulunduğu Irak, Son 5 yıl itibariyle 1.3 milyar dolarlık ihracat hacmi ve %15'in üzerindeki pay ile Adana'nın en büyük ihracat pazarıdır.

Pazarı üyelerimize daha iyi tanıtabilmek, karşılıklı işbirliği imkanlarını, fırsatları ve tehditleri değerlendirmek amacıylaTicaret Bakanlığı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Odamız üyesi ihracatçı firma yetkililerinin konuşmacı olarak yer alacağı ve yine Ticaret Bakanlığı uzmanları tarafından Yurt Dışı Pazar Araştırması Desteği sunumunun gerçekleştirileceği "Irak Ülke Günü ve Yurt Dışı Pazar Araştırması Desteği Bilgilendirme Toplantısı" 7 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 14:00'da Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Toplantı Salonu'nda düzenlenecektir.

Etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki katılım linkinden kayıt yaptırmaları önemle rica olunur.

KAYIT FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

PROGRAM

Tarih : 7 Kasım 2018 Çarşamba

Saat : 14.00

Yer : Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Toplantı Salonu

I. BÖLÜM

14:00 Açılış Konuşması

Sn. Zeki KIVANÇ

ADASO Yönetim Kurulu Başkanı / TİM Başkan Vekili

14:15 DEİK Sunumu

Sn. Abdullah Anıl ALTUNKAYA

Türkiye - Irak İş Konseyi Başkan Yrd. / Samsun Makina Sanayi A.Ş. Dış İlişkiler Md.

14:30 İhracatçı Deneyimleri

Sn. Recep ÇALIŞKAN

Beyza Piliç Yön. Kur. Üyesi ve Genel Md. / ASKON Adana Şube Bşk.

14:45 Ticaret Bakanlığı Irak Ülke Sunumu

Sn. Harun KOÇAK