ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARI ( 2-7 EKİM 2018 / TÜYAP ADANA ULUSLARARASI FUAR VE KONGRE MERKEZİ)

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve KOSGEB'in destekleri ile hazırlanan ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARI (11. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı) 2-7 Ekim 2018 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Geçen yıl 40 bini aşkın ilgilinin ziyaret ettiği ve mobilya konusunda önemli üretici ve ihracatçı firmaların ürünlerini sergileyeceği ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARI'nın yurt dışından gelecek ticari alım heyetlerine ve yurt içinden sektörün yoğun olduğu 40'dan fazla ilden profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapması beklenmektedir.

Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı'nın açılışı 2 Ekim 2018 Salı günü saat 12.00'da yapılacak olup; Fuar 2 - 6 Ekim 2018 tarihleri arasında 10.00 - 21.00, 7 Ekim 2018 günü ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Detaylı bilgi için: http://www.adanamobilyafuari.com/