SARAYBOSNA YATIRIM FORUMU

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ( DEİK )’ten Odamıza gönderilen yazıda;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen yazıya atfen, Bosnia Bank International (BBI) ve İslam Kalkınma Bankası organizatörlüğünde, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Bosna Hersek Dışişleri Bakanlığı işbirliğinde, 14-15 Mayıs 2014 tarihlerinde Saraybosna’da V. Saraybosna Yatırım Forumu gerçekleştirileceği bildirilmekte ve Balkan ülkeleri arasındaki ikili ilişkileri geliştirmek, yatırım ve ticari ilişkileri arttırmak amacıyla düzenlenen Konferans’ın her sene bölgenin önde gelen hükümet temsilcilerini özel sektör temsilcilerini bir araya getirdiği ifade edilmektedir.

TOBB tarafından son üç senedir Platin ve Altın Sponsor olarak destek verilen ve bu sene de Altın Sponsor olarak destek verilmesi öngörülen bahse konu forum kapsamında, özel sektör temsilcilerinin muhataplarıyla bir araya gelebilmeleri amacıyla “İkili İş Görüşmeleri” gerçekleştirilecek olup Konferans kapsamında yer alacak 150’ye yakın proje, detaylı bilgi ve başvuru formuna, Konferans’ın resmi internet sitesinden ( http://www.sarajevobusinessforum.com/ ) ulaşılabilmektedir.

Söz konusu Foruma katılmak isteyen üyelerimizin TOBB’a (Damla Çağlar, Tel: 0312 218 2226
, damla.caglar@tobb.org.tr ) başvurmaları gerekmektedir.