7. Gambiya Ticaret Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası’nın ilgili yazısına istinaden tarafımıza yaptığı bilgilendirmede, ICCIA (İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası) tarafından, 1-16 Mart 2014 tarihleri arasında, Bakau kentinde bulunan Bağımsızlık Stadyumu’nda, 7. Gambiya Ticaret Fuarı’nın ‘Ortaklığa Doğru Kapsayıcı Büyüme’ temasıyla gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu fuarın amacının; sanayi ve işletme kuruluşlarının büyümelerine katkı sağlaması, yerel işletmeler ile uluslararası iş imkanları arasında bağlantının kurulması, ticaret ve sanayi öncülerinin ürünlerini sergileyebilecekleri ve işbirliği yapabilecekleri bir fırsat platformunun sağlanması, risk sermayesi müteşebbisleri/iş adamlarına yatırım fırsatlarını keşfetme imkanı sunulması, iş ortaklıklarının desteklenmesi, kamu özel ortaklığının tesis edilmesi, özel sektör istihdamının desteklenmesi, Gambiya menşeli ürünlerin ihracatına destek olunması, bölgeler arası ticaretin arttırılması, 2020 vizyonunun desteklenmesi olduğu bildirilmektedir.

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi almak, başvuru ve katalog listesi formlarına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkanları / Yurtdışı Etkinlikler” başlığı altından ulaşılabilmektedir. Anılan fuara katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda iletişim bilgileri sunulan Adam Trinn Njie ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Mr. Adam Trinn Njie - Coordinator

The Gambia Chamber of Commerce & Industry