BURADA NE ÜRETİLİYOR? İKİLİ GÖRÜŞME ETKİNLİĞžİ HK. (24 OCAK 2018)

Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ortaklığında kurulan Adana Tanıtım ve Kalkınma A.Ş. ile bölgemizin ekonomi gazetesi Refleks işbirliğinde, 24 Ocak 2018 Çarşamba günü Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan firmaların satış pazarlama ve satın alma yöneticilerinin masalarıyla hazır bulunacağı, "Burada Ne Üretiliyor?" başlıklı İkili Görüşme (B2B) etkinliği gerçekleştirecektir.

Etkinlik kapsamında OSB şirketleri ürün veya hizmetlerini tanıtarak, şirket yetkilileriyle görüşme imkanı bulabilecek olup; program afişi, katılım formu ve detayları aşağıdaki bağlantılarda yer alan etkinliğe katılmak isteyen üyelerimiz için iletişim bilgileri aşağıya çıkarılmıştır.

Üyelerimize duyurulur.

Kayıt ve Ayrıntılı Bilgi için:

Refleks Gazetesi - 0 322 458 88 54